MINISTRU – Maramureşeanul Mihai Florin Ţura, ministrul Apărării Naţionale

1
660
Mihai Florin Țura

PROGRAM. Maramureşeanul Mihai Florin Ţura, ministrul Apărării Naţionale, însă doar pentru o zi. Elev la Liceul Teoretic „Petru Rareş” din Târgu-Lăpuş, Ţura a fost selectat de Consiliul Naţional al Elevilor să facă parte în acest an din proiectul „Ministru pentru o zi”, derulat de Guvernul României, prin Secretariatul General al Guvernului şi în parteneriat cu Consiliul Naţional al Elevilor.

 

Proiectul prevede ca 16 elevi să petreacă o zi alături de miniştrii din Guvernul României şi să asiste la toate activităţile desfăşurate de conducătorul real al ministerului care i-a fost repartizat – pe modelul job shadowing, unde activitatea elevului-ministru va fi în oglindă cu activitatea ministrului.

 

Lăpuşanul Florin Ţura va fi „ministrul Apărării Naţionale”, aşadar îşi va petrece ziua cu Gabriel Beniamin Leş, adevăratul conducător al ministerului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ