MINISTRU – Maramureşeanul Mihai Florin Ţura, ministrul Apărării Naţionale

1
917
Mihai Florin Țura

PROGRAM. Maramureşeanul Mihai Florin Ţura, ministrul Apărării Naţionale, însă doar pentru o zi. Elev la Liceul Teoretic „Petru Rareş” din Târgu-Lăpuş, Ţura a fost selectat de Consiliul Naţional al Elevilor să facă parte în acest an din proiectul „Ministru pentru o zi”, derulat de Guvernul României, prin Secretariatul General al Guvernului şi în parteneriat cu Consiliul Naţional al Elevilor.

 

Proiectul prevede ca 16 elevi să petreacă o zi alături de miniştrii din Guvernul României şi să asiste la toate activităţile desfăşurate de conducătorul real al ministerului care i-a fost repartizat – pe modelul job shadowing, unde activitatea elevului-ministru va fi în oglindă cu activitatea ministrului.

 

Lăpuşanul Florin Ţura va fi „ministrul Apărării Naţionale”, aşadar îşi va petrece ziua cu Gabriel Beniamin Leş, adevăratul conducător al ministerului.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here