ANTICIPARE – Soarta lui Gabriel Zetea s-a decis: 100% va fi vicepreședinte la nivel național

0
680
Gabriel Zetea

ALEGERI. Astăzi, 8 martie, a fost ultima zi în care se puteau depune candidaturi pentru funcțiile scoase la mezatul voturilor la Congresul Extraordinar de Alegeri al PSD din 10 mai: președinte executiv, secretar general și cele 16 funcții de vicepreședinte. Pentru cele 16 funcții de vicepreședinte au fost deja stabilite criteriile în funcție de zonă geografică și sex – adică vor fi câte doi vicepreședinți (o femeie și un bărbat) pe fiecare regiune (așa cum înțeleg social-democrații regiunile, respectiv București-Ilfov, Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Est, Sud-Vest, Vest și Transilvania-Centru.

 

Pentru Regiunea Nord-Vest s-au depus, disciplinat, așa cum cere democrația social-democrată, doar două candidaturi, respectiv Doina Pană și Gabriel Zetea. În consecință, președintele PSD Maramureș, Gabriel Valer Zetea, așa cum v-a anunțat 2mnews în urmă cu două zile, este deja sigur vicepreședinte la nivel național.

 

Iată lista completă a candidaturilor depuse:

Președinte executiv: Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu și Viorica Dăncilă

Secretar general: Marian Neașcu și Codrin Ștefănescu

Vicepreședinți:

Bucureşti-Ilfov:   Gabriela Firea, Robert Negoiţă și Daniel Florea

Muntenia:  Carmen Dan, iar la bărbați sunt trei candidați (Adrian Țuțuianu, Șerban Valeca și Cătălin Rădulescu)

Sud-Vest: Lia Olguţa Vasilescu și Paul Stănescu

Sud-Est:  Furtună Mihaela și  Marian Oprişan

Nord-Est: Doina Fedorovici și Gabriel Vlase

Nord-Vest: Doina Pană și Gabriel Zetea

Vest: Natalia Intotero și Mihai Fifor

Transilvania-Centru – Roxana Mânzatu,  Bogdan Trif.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here