ANTICIPARE – Soarta lui Gabriel Zetea s-a decis: 100% va fi vicepreședinte la nivel național

0
570
Gabriel Zetea

ALEGERI. Astăzi, 8 martie, a fost ultima zi în care se puteau depune candidaturi pentru funcțiile scoase la mezatul voturilor la Congresul Extraordinar de Alegeri al PSD din 10 mai: președinte executiv, secretar general și cele 16 funcții de vicepreședinte. Pentru cele 16 funcții de vicepreședinte au fost deja stabilite criteriile în funcție de zonă geografică și sex – adică vor fi câte doi vicepreședinți (o femeie și un bărbat) pe fiecare regiune (așa cum înțeleg social-democrații regiunile, respectiv București-Ilfov, Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Est, Sud-Vest, Vest și Transilvania-Centru.

 

Pentru Regiunea Nord-Vest s-au depus, disciplinat, așa cum cere democrația social-democrată, doar două candidaturi, respectiv Doina Pană și Gabriel Zetea. În consecință, președintele PSD Maramureș, Gabriel Valer Zetea, așa cum v-a anunțat 2mnews în urmă cu două zile, este deja sigur vicepreședinte la nivel național.

 

Iată lista completă a candidaturilor depuse:

Președinte executiv: Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu și Viorica Dăncilă

Secretar general: Marian Neașcu și Codrin Ștefănescu

Vicepreședinți:

Bucureşti-Ilfov:   Gabriela Firea, Robert Negoiţă și Daniel Florea

Muntenia:  Carmen Dan, iar la bărbați sunt trei candidați (Adrian Țuțuianu, Șerban Valeca și Cătălin Rădulescu)

Sud-Vest: Lia Olguţa Vasilescu și Paul Stănescu

Sud-Est:  Furtună Mihaela și  Marian Oprişan

Nord-Est: Doina Fedorovici și Gabriel Vlase

Nord-Vest: Doina Pană și Gabriel Zetea

Vest: Natalia Intotero și Mihai Fifor

Transilvania-Centru – Roxana Mânzatu,  Bogdan Trif.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ