EXPLICAȚII – Deputat Brian Cristian, despre mai buna finanțare a sportului romînesc prin modificarea Legii sponsorizării și a Codului fiscal

0
89
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

PENTRU DEZVOLTAREA SPORTULUI. Sesiunea parlamentară s-a încheiat cu un pachet legislativ care modifică Legea sponsorizării și Codul fiscal pentru ca sportul românesc să fie mai bine finanțat. Deputatul maramureșean Brian Cristian (USR), inițiatorul acestui pachet legislativ, a explicat că decizia de modificare a legislației în folosul sportului a pornit de la exemplele de bună practică din țările europene care au rezultate și că speră ca astfel să fie aduși mai mulți bani în sportul de copii și juniori și infrastructura sportivă.

 

După ce am trecut mai multe legi prin care aducem transparență și punem toți banii publici din sport la vedere, este timpul să regândim modalitățile de finanțare și prioritățile României în acest domeniu. Asta și pentru că România alocă doar 30 de euro/locuitor/an pentru sport, una din cele mai mici sume la nivelul UE, în timp ce media europeană e de 113 euro. Continuăm lupta pentru dezvoltarea sportului, a declarat deputatul USR de Maramureș Brian Cristian.

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here