VREME CAPRICIOASĂ – Cum va fi vremea în Maramureș în următoarele două săptămâni: alternanțe termice ample, cu un vârf de 27 de grade Celsius

0
830

PROGNOZA METEO – MARAMUREȘ. Conform prognozei pentru următoarele două săptămâni (5-19 mai 2021), realizate de meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în Maramureș temperaturile vor crește treptat, ajungând săptămâna viitoare la 27 de grade Celsius.

 

În prima parte a intervalului de prognoză (5-11 mai), în Maramureș se vor înregistra alternanțe termice semnificative, temperaturile din cursul zilei încadrându-se între 15 și 19 grade Celsius (cele mai ridicate valori fiind în zilele de 5, 7 și 9 mai), iar noaptea temperaturile vor scădea până la 3-11 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în perioada 5-8 mai.

 

Apoi, vremea se va încălzi constant, iar pe 12 mai media temparaturilor maxime va atinge 27 de grade Celsius, după care va scădea treptat, în ultima zi a intervalului de prognoză înregistrându-se 21-22 de grade Celsius. În săptămâna 12-19 mai 2021, temperaturile nocturne vor fi în media de 10 grede Celsius.

 

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în perioada 13-16 mai, în restul intervalului doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe cantitativ și de scurtă durată.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here