MODERNIZARE TRANSPORT PUBLIC – Administrația din Târgu Lăpuș oferă 17 milioane de lei pentru 6 autobuze electrice și 9 stații de încărcare a acestora

0
367

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația din Târgu Lăpuș oferă 17 milioane de lei (exact: 17.081.965,91 lei, sumă care include TVA) pentru achiziția a 6 autobuze electrice și 9 stații de încărcare a acestora (6 stații de încărcare lentă și 3 stații de încărcare rapidă), acestea urmând să deservească serviciul de transport public de călători din orașul maramureșean. Autobuzele electrice vor fi de tip solo (nearticulate) și vor fi dotate cu facilităţi pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul va avea o pondere procentuală în decizia finală de 40%, numărul total de locuri/autobuz de 25%, consumul de energie de 20% și deschiderea liberă a ușii din mijloc de 15%). Ofertele sunt așteptate până la 6 iulie 2023, contractul trebuie finalizat în 10 luni și este finanțat, în cea mai mare parte, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here