AJUTOR – Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare a distribuit pachete cu produse alimentare pentru 54 de vârstnici din Sighetu Marmației și Coștiui

0
192

FAPTE BUNE. Pentru semenii noștri încercați de necazuri, griji, boli, singurătate, zilele marilor sărbători creștine sunt poate cele mai dificile din an. Cunoscând acest fapt, Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare a distribuit de Paști pachete cu produse alimentare pentru 54 beneficiari sociali ai Centrului de Îngrijire la Domiciliu „Sfântul Carol” din Sighetu Marmației al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare.

 

 

Pe lângă alimentele de bază asigurate de organizație, datorită unei donații făcute de un sighetean generos, în pachete au mai ajuns și șuncă, cârnați, ouă și cozonac. Ajutorul a fost binevenit, căci pandemia a îngreunat zilele a multor vârstnici, iar de alimente este tot timpul nevoie.

 

Beneficiarii sociali ai Centrului de Îngrijire la Domiciliu „Sfântul Carol” sunt vârstnici cu boli cronice, care trăiesc în condiții grele și au mare nevoie de atenție și grijă. Prin pachetele de Paști, Caritas a dorit să le facă sărbătorile mai frumoase.

 

Angajații Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare speră că îndată ce pandemia se ameliorează, situația beneficiarilor se va îmbunătăți, dar până atunci, și bineînțeles și după aceea, ei pot conta pe sprijinul organizației.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here