URMĂRILE ALEGERILOR – Pesedista Ana Moldovan, șefa Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, a demisionat din funcție

0
4624
Ana Moldovan

DEMISIE. Ana Lucreția Maria Moldovan (61 de ani), șefa Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Maramureș – titulatura exactă a funcției este inspector școlar general -, și-a depus demisia. Moldovan a condus instituția din 19 iulie 2012, adică de aproape 7 ani și jumătate, fiind numită în funcție pe criterii politice (așa cum va fi numit, de altfel, și succesorul ei), fiind una dintre membrele de bază ale PSD Maramureș (este și șefa organizației de femei din filiala județeană a social-democraților).

 

Ana Moldovan a fost numită în funcția de conducere a IȘJ Maramureș din postura profesională de profesor de limba română la Colegiul Național Gheorghe Șincai din Baia Mare, iar în 2009 a îndeplinit pentru o scurtă perioadă (aproximativ o jumătate de an) funcția de inspector școlar general adjunct al IȘJ Maramureș.

 

Numele înlocuitorului Anei Moldovan în funcția de conducere a IȘJ Maramureș nu a fost încă decis, dar surse 2mnews au menționat că unul dintre inspectorii adjuncți ai IȘJ Maramureș va fi profesorul de istorie Ioan Muntean (în foto mic), membru în Biroul Politic Județean al PNL Maramureș, fost secretar general adjunct – dintre cei trei inspectori școlari generali adjuncți din organigrama IȘJ Maramureș, singurul pe care-l poate înlocui Muntean este Mihai Cosmin Pop din Seini, actualul inspector scolar general adjunct, coordonator-șef Domeniul Management, ceilalți doi fiind numiți în urma unor concursuri organizate de Minister.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here