OFICIAL – 109 medici de familie din Maramureș vor vaccina anti-COVID-19 în cabinetele proprii, cu ser Johnson&Johnson (vaccin care necesită o singură doză)

0
1291

CAMPANIA DE VACCINARE. De marți, 4 mai 2021, cei 3.035 de medici de familie care s-au înscris în campania de vaccinare anti-COVID-19 încep imunizarea în cabinetele proprii, cu ser Johnson&Johnson (administrarea acestui vaccin este într-o singură doză, deci nu necesită doza-rapel).

 

În județul Maramureș, până acum s-au înscris 109 medici de familie pentru a participa la imunizarea anti-COVID-19, anunțul fiind făcut de vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare anti-COVID-19, Andrei Baciu. Vaccinul anti-COVID-19 produs de Johnson&Johnson poate fi administrat tuturor persoanelor peste 18 ani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here