VIDEO – Cristian Țâgârlaș: Secția Specială din justiție trebuie desființată

0
205
Cristian Niculescu Țâgârlaș

ADVERTORIAL. Cristian Niculescu Țâgârlaș are o experiență bogată ca avocat, dar are și o implicare importantă în viața comunității din Maramureș. Este candidat din partea PNL Maramureș pentru Senat. A decis să se implice în politică pentru a-și folosi cunoștințele pentru repararea derapajelor comise de PSD în justiție și pentru îmbunătățirea sistemului electoral.

 

Dar mai ales pentru că vrea să ducă în Parlament vocea maramureșenilor, ținuți în sărăcie de baronașul PSD Gabriel Zetea, învins în alegerile locale de colegul său liberal Ioan Bogdan. Acesta a devenit cel mai tânăr președinte de Consiliul Județean din România.

 

„Planul lui Bogdan” este un program ambițios, care prevede: drumuri expres, terminal nou aeroport (dezvoltare turism, economie), parcuri industriale în zona Baia Mare, centură ocolitoare Baia Mare , oportunități pentru tineri pentru a nu mai pleca din Maramureș. Proiectele de dezvoltare a Maramureșului, finanțate în mare parte din fonduri europene prin Planul de Relansare și Reziliență.

 

Cristian Niculescu Țâgârlaș explică în ediția electorală a Newsweek LIVE cum vrea să contribuie la realizarea acestor proiecte. Vezi interviul VIDEO AICI:

 

 

 

* Articol comandat de PNL Maramureș, Cod AEP – 11200025



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here