OPINIE – Ionel Bogdan (PNL Maramureș): Un tablou aproape complet al cursei pentru Palatul Cotroceni

0
217
Ionel Bogdan și Klaus Iohannis
Ionel Bogdan și Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENȚIALE. După desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, avem un tablou aproape complet al cursei pentru Palatul Cotroceni din această toamnă. E evident în prezent că avem cel mai bun candidat și că președintele Klaus Iohannis, susținut de PNL, are toate șansele pentru a obține un nou mandat.

 

După Consiliul Național al PNL din 8 august, intrăm în linie dreaptă pentru campania electorală și trebuie să ne mobilizăm așa cum am făcut și la alegerile europarlamentare, unde am obținut rezultate foarte bune.

 

Avem cel mai bun candidat la alegerile prezidențiale și avem un partid pregătit să intre în competiție și să câștige. Victoria președintelui Klaus Iohannis va fi victoria românilor care doresc o Românie puternică și respectată în Europa și în lume.

 

Ionel Bogdan, Președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here