URARE – Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș: Să îl primim pe Dumnezeu în casă și în suflet, iar alături de cei dragi să ne bucurăm de această sărbătoare sfântă

0
315

SĂRBĂTORI. În Maramureș, Sfintele Sărbători ne îndeamnă mereu să ne întoarcem în copilărie. De la focul mocnind în sobă, la mirosul cozonacilor rumeniți în cuptor, până la vocile cristaline ale cetelor de colindători care vestesc Nașterea Mântuitorului.

 

Universul nostru maramureșean devine o expresie a creativității divine, iar în detaliile fiecărui aspect al sărbătorilor, recunoaștem frumusețea cu care Dumnezeu a îmbrăcat plaiurile noastre: munți falnici, moștenire culturală incontestabilă, oameni generoși care înnobilează credința și colinde care cu fiecare notă devin o rugăciune.

 

Dragi maramureșeni,

 

Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului este despre iubire necondiționată, despre iertare și miracole. Să îl primim pe Dumnezeu în casă și în suflet, iar alături de cei dragi să ne bucurăm de această sărbătoare sfântă. Miracolul Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului să vă însoțească pretutindeni.

 

Crăciun fericit, dragi maramureșeni, cu lumină în suflet și bucurie alături de cei dragi!

 

Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here