CRĂCIUN 2023 – Urarea 2mnews pentru cititori, pentru oameni: Ne-mbiem c-o mulțămire pentru a voastră găzduire

2
246

URARE DE CRĂCIUN 2MNEWS. E aici Ajunul, dar până când se-nserează asfințind ca o ceață – semn al cetelor de vestitori să vă ureze-n casele voastre -, ne-mbiem cu o mulțămire pentru a voastră găzduire, pentru că și anul ăst’ ne-ați primit în calculatoarele voastre :).

 

Aproape trecut e anul în care am uitat, poate prea repede, de vulnerabilitate, dar a hii cumva, ca doară n-o fost niciodată să nu hie oarecum, mai ales dac-om avea grijă unii de alții și mai ales de cei ce nu pot. Ș-acum e vremea să sfârșim c-o urare cu drag mare: Vă roiască binele, cum roiesc albinele!

 

Crăciun cu liniște-n suflete!ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

 1. ” S-ajunjeț’ multe sfinte seri ca sara din i-a sară
  și ca zua de mâni ” ,
  am învățat la Bunii mnei în Cuhea ,
  ca să pot duce
  Colinda ,
  la uăraș ,
  cât ‘o-i trai …

  Mulțămnim mândru .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here