TRANSFERURI – Foștii jucători ai CSM Știința Baia Mare, Luke Samoa și John Leiataua, la campioana Timișoara Saracens

0
427

RUGBY. Doi dintre cei mai buni jucători ai CSM Știința Baia Mare, Luke Samoa și John Leiataua, care nu și-au prelungit contractele cu gruparea băimăreană, au ajuns în lotul echipei Timișoara Saracens, întărind lotul campioanei României.

 

Deși au mai cooptat în lot încă doi jucători valoroși (internaționalul Ionel Badiu, care revine în țară după șapte sezoane în care a activat la echipele franceze Rodez Aveyron și Carcassone, și internaționalul tongalez William Helu, care a evoluat la Edinburgh Rugby și la London Wasps), bănățenii au subliniat că aducerea lui Luke Samoa este principala lovitură de imagine din perioada tranferurilor.

 

Matt Williams, noul antrenor al echipei, s-a declaraat extrem de mulţumit de modul în care s-au prezentat nou veniţii, menționând că aceștia au experiență și că vor fi „o soluţie pentru prima echipă”. Echipa timișoreană vizează calificarea europeană.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here