TRANSFER – Trei afgani și un indian, duși de pe peronul Gării din Baia Mare în carantină instituționalizată

0
381

DIN GARĂ ÎN CARANTINĂ. Marți, 7 aprilie, polițiștii Biroului de Poliție Transporturi Maramureș au interceptat pe peronul Gării Baia Mare patru cetățeni de origine asiatică (trei cetățeni din Afganistan și un cetățean  din India, cu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani).

 

În conformitate cu procedurile stabilite, s-a dispus introducerea celor patru persoane în carantină instituționalizată pe o perioadă de 14 zile și, pentru că există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, a fost întocmit un dosar penal și sunt continuate cercetările.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here