CARITATE – Maramureșenii, cei mai darnici din regiune: au donat peste 3,5 tone de produse la Banca Pentru Alimente, pentru persoanele în dificultate

0
386

BANCA PENTRU ALIMENTE. În perioada 19 aprilie – 16 mai 2021, Banca Regională Pentru Alimente Oradea (organizată în cele 12 magazine Lidl din județele Maramureș, Bihor, Satu Mare și Sălaj) a strâns peste 6 tone de produse de la clienți, în cadrul campaniei de donare de alimente neperisabile (cantitatea este aproape triplă față de precedenta campanie, cea aferentă Crăciunului 2020). Ulterior, alimentele au fost donate pentru persoanele aflate în nevoie, în perioada Paștelui.

 

Cei mai darnici din regiune au fost maramureșenii, aceștia donând în cele 5 magazine Lidl din județ mai mult de jumătate din cantitatea totală colectată în întreaga regiune, adică peste 3,5 tone de alimente (respectiv 3.511 kg de produse, din care 2.484 kg alimente în cele 3 magazine din Baia Mare, 628 kg în magazinul din Sighetu Marmației și 399 kg în magazinul din Baia Sprie).

 

Aceasta a fost cea de-a treia campanie națională a Băncilor pentru Alimente din România de colectare de alimente (paste făinoase, cereale boabe, făină, mălai, gris, zahăr, orez, ulei, lapte UHT, conserve și borcane de legume, fructe, carne, dulciuri, produse de igienă  etc.) în sprijinul persoanelor aflate în dificultate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here