TRAGIC – Doi oameni au fost omorâți pe trotuar, în apropiere de centrul Băii Mari: accident mortal în ziua de Crăciun

0
5137

ACCIDENT MORTAL. Vineri, 25 decembrie, în Baia Mare, în jurul orei 15.30, la intersecția blevardelor Republicii cu Traian a avut loc un grav accident de circulație în urma căruia au murit un bărbat și o tânără, aflați pe trotuar.

 

Conform Serviciului Rutier al Poliției municipale, accidentul s-a produs în urma intrării pe contrasens a unui autovehicul, care s-a izbit de un taxi, a deviat dintr-un stâlp de iluminat pe trotuar, după ce a rupt stâlpii și lanțul care delimita trotuarul, și s-a izbit de un bloc, accidentând grav trei persoane care se aflau pe trotuar. Două dintre acestea au fost declarate decedate.

 

* Foto: Primăria Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here