IDENTITĂȚI DEVOALATE – Contract de 1,5 milioane de lei: două firme din Satu Mare execută pista de biciclete de 3 kilometri de pe malul Săsarului

0
2793

PISTĂ DE BICICLETE. Administrația comunei Recea, controlată de edilul Octavian Pavel (PSD), a semnat contractul de execuție a pistei de biciclete de 3,08 kilometri din satul Săsar, care se va construi cu două sensuri de circulație, urmând cursul râului Săsar. Contractul a fost semnat la 25 septembrie 2023, la valoarea de 1,53 milioane de lei (exact: 1.533.331,49 lei, sumă care include TVA) – cea mai mare parte a banilor provind din fonduri europene nerambursabile, gestionate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Câștigătorul licitației a fost desemnat unicul ofertant, asocierea de firma Prodeximp SRL & CSI Industries SRL. Conform proiectului, pista va avea o lățime de 3 metri, cu lățimea acostamentelor de 0,37 metri, sistemul rutier de uzură fiind din beton asfaltic. Lucrarea trebuie finalizată în 12 luni.

 

Prodeximp SRL, liderul de asociere, este înregistrată în Satu Mare și este specializată în lucrări de construcții a clădirilor. Firma este în proprietatea familiei de antreprenori Mureșan (Felician Mureșan – 35%, Casian Petrișor Mureșan – 35%, Petre Mureșan – 30%). Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 75,83 milioane de lei și un profit net de 6,70 milioane de lei, realizat cu 88 de angajați.
CSI Industries SRL, asociatul secundar, este înregistrată în Tur (jud. Satu Mare) și este specializată pe activități de inginerie și consultantață tehnică. Firma este în proprietatea lui Ionuț Vasile Stan. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 495.839 lei și un profit net de 198.588 lei, realizat cu 3 angajați.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here