EVENIMENT – Expoziția „Am învins”, un omagiu adus supraviețuitorilor maramureșeni ai Holocaustului, prezentată la Sighetu Marmației

0
151

SIGHETU MARMAȚIEI – EXPOZIȚIE. În perioada 4-31 octombrie 2023, în Sala Radio din Sighetu Marmației (str. Plevnei nr.8), se va prezenta publicului o expoziție unică în peisajul maramureșean.

 

 

Expoziția „Am învins” aduce în fața maramureșenilor poveștile de succes ale unor supraviețuitori ai Holocaustului. Această expoziție este despre trecut, prezent și viitor, iar cei prezentați în cadrul acesteia sunt originari din județul Maramureș. „Am învins” este un omagiu adus curajului și eroismului supraviețuitorilor.

 

 

Fundația Tarbut și Asociația Maramureș Heritage vă așteaptă la deschiderea expoziției miercuri, 4 octombrie 2023, începând cu ora 15.30.

 

 

Proiectul este inclus în programul European Days of Jewish Culture 2023, tema „Memorie”, coordonat la nivel european de AEPJ (European Association for the Preservation and Promotion of the Jewish Culture and Heritage) și în România de Fundația Tarbut (Tarbut Sighet Foundation), co-finanțat de Uniunea Europeană, sub patronajul UNESCO.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here