TRAGERE LA SORȚI – Retrogradată financiar în Liga a II-a, echipa feminină de fotbal din Baia Mare și-a aflat programul sezonului regular

0
211

FOTBAL FEMININ. Echipa feminină de fotbal din Baia Mare, care va activa în acest sezon în Liga a II-a deși în ediția precedentă a Ligii Naționale s-a salvat de la retrogradare, și-a aflat adversarele din serie și programul sezonului regular. Vă reamintim că ACS Fotbal Feminin Baia Mare, care a încheiat ediția 2022-2023 a Ligii I pe locul 10 (care asigura menținerea în prima divizie), nu a putut să îndeplinească noile condiții financiare pentru a continua în primul eșalon (nu a avut circa 200.000 euro – din această cauză în Liga I au mai rămas doar 8 echipe) și a ales să continue în Liga a II-a.

 

Astfel, băimărencele vor face parte din Seria a 2-a a Ligii a II-a, împreună cu alte 9 echipe ACS Campionii Fotbal Club Argeş, ACS Olimpic Star Cluj, CSM Unirea Alba Iulia, ACS Atletic Drobeta (Turnu-Severin), Asociaţia Athletic CS United Bihor (joacă în comuna Sântandrei), ACS Atletic Olimpia Gherla, AFC Hermannstadt (Sibiu), ACS Roma Florin Pădurean (Timișoara) și Politehnica Timișoara 2.

 

Sezonul 2023-2024 al Ligii a II-a la fotbal feminin începe pe 10 septembrie 2023, în prima etapă băimărencele urmând să joace pe teren propriu cu CSM Unirea Alba Iulia. Iată programul complet al sezonului regular al echipei din Baia Mare (în sezonul regular se joacă în perioada 10 septembrie – 19 noiembrie, pe criteriul fiecare cu fiecare, un sigur meci) – echipa băimăreană va juca 5 meciuri pe teren propriu și 4 meciuri în deplasare:

 

• Etapa 1, 10 septembrie 2023: ACS Fotbal Feminin Baia Mare – CSM Unirea Alba Iulia;

• Etapa 2, 16 septembrie 2023: ACS Campionii Fotbal Club Argeş – ACS Fotbal Feminin Baia Mare;

• Etapa 3, 1 octombrie 2023: ACS Fotbal Feminin Baia Mare – ACS Olimpic Star Cluj;

• Etapa 4, 8 octombrie 2023: ACS Fotbal Feminin Baia Mare – ACS Atletic Drobeta;

• Etapa 5, 15 octombrie 2023: ACS Atletic Olimpia Gherla – ACS Fotbal Feminin Baia Mare;

• Etapa 6, 21 octombrie 2023: ACS Fotbal Feminin Baia Mare – ACS Roma Florin Pădurean;

• Etapa 7, 5 noiembrie 2023: Politehnica Timișoara 2 – ACS Fotbal Feminin Baia Mare;

• Etapa 8, 11 noiembrie 2023: ACS Fotbal Feminin Baia Mare – AFC Hermannstadt;

• Etapa 9, 19 noiembrie 2023: Asociaţia Athletic CS United Bihor – ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here