REDUCEREA CONSUMULUI ENERGETIC – Contract de peste 9 milioane de lei pentru reabilitarea energetică a trei clădiri ale Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Vișeu de Sus

0
233

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Consiliul Județean Maramureș a scos la licitație un contract estimat la peste 9 milioane de lei (exact: 9.128.104,59 lei, sumele din articol includ TVA), care vizează proiectarea și execuția reabilitării energetice a trei clădiri care aparțin Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Vișeu de Sus. Practic, vor fi reabilitate cele două clădiri ale internatului și clădirea care adăpostește atelierele, imobilele fiind situate pe străzile Libertății nr. 4-6 și 22 Decembrie nr. 30.

 

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Vișeu de Sus a fost înființat în anul 1967, sub denumirea Școala ajutătoare (de-a lungul timpului a mai purtat denumirea de Școala Generală pentru Copii cu Deficiențe) și dispune de două imobile (școală și internat), cabinete de logopedie, un cabinet de psihodiagnoză și laborator multimedia – multifuncțional.

 

În urma lucrărilor, care sunt finanțate în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), va fi redus cu minim 50% consumul anual de energie pentru încălzire. Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, experiența profesională a 5 experți-cheie de 40%, metodologia de execuție a lucrării de 10% și durata garanției de 10% – aceasta trebuie să fie cuprinsă între 3 ani și 5 ani).

 

Ofertele constructorilor sunt așteptate până la 11 septembrie 2023. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 620 de zile (circa 2 ani).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here