COD PORTOCALIU – Din noaptea de duminică spre luni, încep ninsorile în Maramureș

0
533

VREMEA. În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu de ninsori în zonele de munte și cod galben de vânt puternic și disconfort termic în toată țara. Atenționările meteorologice sunt valabile până luni, 30 octombrie, la ora 23.

 

Temperaturile vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece. Începând din noaptea de duminică spre luni (29-30 octombrie) în Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte.

 

De asemenea, în zonele montane vântul va sufla tare, rafalele vor depăși 90 km/h, iar pe creste 20 km/h. Va ninge viscolit, vizibilitatea va scădea temporar sub 50 m și se va depune strat consistent de zăpadă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here