RUGBY – Un singur jucător al campioanei CSM Știința Baia Mare, titular în naționala României pentru meciul cu Rusia din Campionatul European 2020

0
186

RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP 2020. Antrenorul principal al naționalei de rugby a României, Andrew Robinson, a decis echipa cu care va începe meciul de sâmbătă, 7 martie 2020, de la ora 13.00, cu Rusia, desfășurat în deplasare, la Krasnodar, cu Rusia, și contând pentru etapa a IV-a a Rugby Europe Championship 2020.

 

La fel ca și în meciul precedent, cu Spania, în primul 15 se regăsește un singur jucător al campioanei CSM Știința Baia Mare din cei patru selecționați în lotul național (pilierul Constantin Pristaviţă, talonerul Ovidiu Cojocaru, linia a II-a Florian Roşu și linia a III-a Cristi Chirică).

 

Cristian Chircă (CSM Știința Baia Mare) va începe meciul cu Rusia ca titular, pilierul Pristaviță fiind anunțat rezervă (Cojocaru și Roșu nu au fost înscriși pe foaia de joc a meciului).

 

În primele meciuri din REC 2020, România a pierdut primele două partide (41-13 cu Georgia, la Tbilisi, şi 22-11 cu Portugalia, la Caldas da Rainha) şi a câştigat-o pe a treia (24-7 cu Spania, la Botoşani). În 14 martie, România, care acum este pe locul 5 cu 4 puncte, va susţine ultimul meci, contra Belgiei, la Botoșani. Rusia ocupă ultima poziție în clasament (locul 6, cu o victorie și două înfrângeri). În clasamentul mondial, România este pe locul 19, iar Rusia pe locul 24.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here