TRAGERE LA SORȚI – Echipa de handbal masculin Minaur și-a aflat adversarul din turul III al EHF European Cup: primul meci se joacă la Baia Mare

0
469

EHF EUROPEAN CUP 2023. Marți, 24 octombrie 2023, în urma tragerii la sorţi efectuate la Viena de federația internațională, echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare şi-a aflat adversara din turul al III-lea al EHF European Cup: echipa RK Dinamo Pancevo (Serbia). Primul meci va avea loc la Baia Mare, în 26 sau 27 noiembrie 2023, iar meciul retur se va disputa în Pancevo, în 2 sau 3 decembrie 2023.

 

În turul II, Minaur s-a calificat în confruntarea cu Odesa  (Ucraina), cu două victorii la Baia Mare, cu 52-26 şi 39-27, iar RK Dinamo Pancevo s-a calificat în dauna echipei HV KRAS/Volendam (Olanda), după ce a pierdut primul meci pe teren prorpiu, cu 30-33, iar în retur a învins în deplasare, cu 41-36.

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here