SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Miercuri, la „Municipalul” băimărean, comedia „Floare de cactus”

0
152
„Floare de cactus”, scenă din spectacol

TEATRU – COMEDIE. Miercuri, 25 octombrie 2023, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, este programat spectacolul „Floare de cactus”, în regia lui Daniel Vulcu. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

O comedie romantică, efeverscentă, un adevărat roller-coaster teatral, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa „Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 25 lei (preț redus: 15 lei, pentru elevi, studenți și pensionari).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here