TOTUL E „OCHEI” – În urmă cu o lună v-am anunțat cum va câștiga o asociere de firme o licitație de 26 de milioane de lei în Maramureș cu o ofertă de… 30 de milioane de lei: s-a adeverit

0
1489

NICIO SURPRIZĂ: IAR AM „GHICIT”, CU O LUNĂ ÎNAINTE, CÂȘTIGĂTORUL UNEI LICITAȚII. În 2 octombrie 2023, 2mnews a făcut public, în exclusivitate, rezultatul unei licitații estimate de beneficiar la maximum 26,6 milioane de lei (26.600.394,26 lei – sumele din articol includ TVA). Prin respectiva scriere, în urmă cu o lună vă anunțam că va fi desemnat câștigător al contractului o asociere de firme (nominalizată), deși oferta acesteia era de 30 de milioane de lei (exact: 29.954.127,01 lei, sumă care include TVA). Pentru împrospătarea memoriei, aveți detalii AICI.

 

Acum, la o lună de când 2mnews a anunțat câștigătorul și suma cu care acesta va fi desemnat câștigător, a venit și confirmarea. Contractul a fost semnat la 11 octombrie 2023, cu o ofertă mai mare cu 12,61% decât estimarea maximă. Contractul a fost de Regia Autonomă Aeroportul Internațional Maramureș, instituție din subordinea Consiliului Județean Maramureș, cu asocierea formată din Antrepriză Montaj Instalații (AMI) SA & Tăuții Iuga SRL & Cepronef Energo Invest SRL & Construct CDP SRL.

 

Cum a fost posibil, detalii despre oamenii din spatele firmelor, strategia de atribuire, aveți în linkul de mai sus. Contractul vizează construirea, până la finalul anului 2023, a noii remize PSI a aeroportului (inclusiv poarta de acces personal și dotarea cu echipamente pentru control cu aparate RX) și refacerea drumul perimetral de 6,2 kilometri. Lucrările trebuie garantate pe o perioadă de 5 ani de la recepţia finală.

 

… pentru alte „anticipări”, „inspirații divine”, „pronosticuri îndeplinite”, urmăriți-ne în continuare 😉.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here