INVESTIȚIE ÎN EDUCAȚIE – Sălile și cabinetele Colegiului economic “Pintea Viteazul” din Cavnic vor fi dotate cu echipamente de tehnologia informației și mobilier specific

0
281

CONTRACT ÎN LICITAȚIE – CAVNIC. Sălile și cabinetele specializate din Colegiul economic “Pintea Viteazul” din Cavnic vor fi dotate cu echipamente de tehnologia informației și mobilier specific, administrația locală din oraș, controlată de primarul Vladimir Petruț (PNL), introducând în licitație publică un contract estimat la 751.576,33 lei (sumă care include TVA).

 

Contractul, care este finanțat prin Planul Național de Redresare și reziliență (PNRR), prevede dotarea cu echipamente IT a laboratorului de informatică și a 26 de săli de clasă cu: 4 bucăți Display interactiv 86″, 15 bucăți Display interactiv 65″, 29 de sisteme all-in-one, 29 de camere de videoconferință, 29 de scannere portabile, 29 de sisteme desktop cu monitor, 29 de sisteme de sunet, 29 de multifuncționale, 3 routere wifi, un scanner planetar + server stocare și un laptop. De asemenea, vor fi achizionate echipamente IT pentru laboratorul de științe și sala didactică Arte și literatură.

 

În acest fel, copiii vor beneficia de acces mai bun la resurse educaționale adecvate și actualizate și vor avea posibilitatea de a-și dezvolta abilități digitale esențiale pentru succesul lor viitor, iar profesorii vor avea la dispoziție resurse educaționale și tehnologii moderne care vor fi de folos pentru îmbunătățirea metodelor de predare și adaptării cursurilor la nevoile și nivelul de înțelegere al elevilor și preșcolarilor.

 

Contractul, pentru care se așteaptă oferte până la 21 noiembrie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere în decizia finală de 40%, garanția produselor de 30% – aceasta trebuie să fie între 2 ani și 5 ani -, locul în lanțul de aprovizionare 30% – sunt punctați mai bine ofertanții producători).

 

În cadrul acestui proiect, într-o licitație distinctă vor fi achiziționate mobilier școlar și specific unor cabinete/săli (inclusiv sala de sport, cabinetul de logopedie, splile de clasă).

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here