EXCLUSIV – Se deschide un nou magazin de îmbrăcăminte în Baia Mare Value Center: află toate detaliile

0
7881

RETAIL – BAIA MARE VALUE CENTRE. Administrația strip-mall-ului Baia Mare Value Center, manageriat de Robert Iusco, a reușit să închirieze și ultimul spațiu din extinderea finalizată anul trecut, respectiv cel de circa 300 mp dintre cel al brandului românesc de mobilier Mobexpert și Hiper-farmacia Dr. Max. Contractul a fost semnat cu firma care deține brandul românesc de haine şi accesorii bărbăteşti Ares, prezent de 26 de ani pe piaţa românească, dar și în Ungaria, Croația, Slovenia, Slovacia și alte țări est-europene.

 

Noul magazin Ares din Baia Mare Value Center va fi inaugurat la 1 decembrie 2023, aceasta fiind cea de-a 4-a prezență a Ares cu un magazin propriu într-un mall, după cele deschise în Shopping City Satu Mare, Lotus Retail Park Oradea și Value Center Zalău.

 

Produsele Ares sunt prezentate ca având o calitate remarcabilă la un preț accesibil, dar ceea ce îi diferenţiază de alţi producători de haine bărbăteşti este faptul că promovează produse unice pe piață, fiind unicii producători de cămăși din fibră de bambus din această parte a continentului. Firma își are sediul (birourile și depozitul) în Carei (jud. Satu Mare).

 

Baia Mare Value Center, un strip-mall inaugurat în 6 decembrie 2018 și care are ca proprietar fondul de investiții sud-african MAS PLC, a raportat anul trecut, al 3-lea complet de când funcționează, o cifră de afaceri record, de aproape 19 milioane de lei (exact: 18.929.648 lei), cu o creștere de 12,46% față de anul precedent, și, pentru prima dată în istoria economică a firmei, a raportat un profit net: 687.930 lei.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here