TOP 2023 – Marius Cheagă, desemnat pentru al treilea an consecutiv cel mai bun jucător de la Explorări Baia Mare

0
106
Marius Cheagă

VOLEI – CLASAMENT. În clasamentul finalului de an competițional, staff-ul tehnic al echipei de volei masculin Știința Explorări Baia Mare a stabilit ierarhia celor mai buni sportivi ai formației, remarcați în acest an. Pentru al treilea an consecutiv, Marius Cheagă (extremă, 29 ani) a fost desemnat cel mai bun voleibalist de la echipa băimăreană.

 

Iată clasamentul celor mai buni sportivi de la Explorări în 2023:

  1. Marius Cheagă
  2. Daniel Alejandro Ramirez Pita și Dan Silvășan-Pașca
  3. Pierre Bouleau, David Csanad și Andrei Bălăi
Marius Cheagă este născut în 9 aprilie 1994, în Buzău, are 1,85 m înălțime și evoluează pe postul de trăgător universal. Cheagă a venit la Explorări Baia Mare de la SCM Gloria Buzău în iulie 2020, semnând inițial un contract valabil pe durata a două sezoane, apoi prelungindu-l pe încă două sezoane.

În sezonul competițional 2022-2023, Explorări a încheiat campionatul pe locul 7 (a fost al treilea an consecutiv când băimărenii au încheiat Liga I pe această poziție). În sezonul competițional 2023-2024, Explorări este pe locul 9 la finalul turului sezonului regular.

 

* Foto: @Jeremie via volleyball science, @Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here