TRAGERE LA SORȚI – CSM Sighetu Marmației, repartizată în Seria a 10-a, debutează în Liga a III-a în deplasare

0
495

FOTBAL LIGA A III-A. CSM Sighetu Marmației va activa în sezonul 2022-2023 în Seria a 10-a a Ligii a III-a, după promovarea lui CS Minaur Baia Mare în Liga a II-a și retrogradarea lui CS Progresul Șomcuta Mare în Liga a IV-a, fiind singura echipă din Maramureș care reprezintă județul în acest eșalon (al treilea valoric al fotbalului românesc).

 

Sighetenii, nou-promovați în Liga a III-a, vor fi colegi de serie cu următoarele 9 echipe: FC Bihor Oradea (fosta CAO locul 2 în sezonul precedent), CS Lotus Băile Felix (locul 3 în sezonul precedent), ACS Minerul 1947 Ocna Dej (echipă formată din fuziunea lui Someșul Dej – locul 4 în sezonul precedent – și Minerul Ocna Dej, ambele echipe având același finanțator, Vicențiu Știr), SCM Zalău (locul 5 în sezonul precedent), CSM Satu Mare (locul 6 în sezonul precedent), FC CFR 1907 Cluj SA 2 (locul 7 în sezonul precedent), CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei (locul 8 în sezonul precedent), CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (locul 5 în Seria a 9-a), CSM Victoria Carei (nou-promovată).

 

O serie (a 10-a) cu o singură noutate/echipă importată din Seria a 9-a (Gloria Bistrița-Năsăud) în locul promovatei Minaur Baia Mare și cu modificările obligatorii (CSM Sighetu Marmației și Victoria Carei în locul retrogradatelor Progresul Șomcuta Mare și Luceafărul Oradea).

 

În urma tragerii la sorți de la sediul FRF, finalizată în urmă cu puține momente, iată programul complet al primei etape din Seria a 10-a:

 

• SCM Zalău – CSM Sighetu Marmației;

• CS Lotus Băile Felix – FC Bihor Oradea;

• CSM Victoria Carei – CSM Satu Mare;

• ACS Minerul 1947 Ocna Dej – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud;

• CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – FC CFR 1907 Cluj SA 2.

 

* Foto: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here