TEATRUL DE VARĂ – Cinema în aer liber, în Baia Mare: vineri seara, filmul de Oscar „Her”

0
777

POVEȘTI SUB STELE. Vineri, 23 august, de la ora 22.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare are loc proiecția filmului “Her” (SUA, 2013) în regia lui Spike Jonze, reprezintă debutul său ca unic scenarist. Nominalizat la cinci categorii ale Premiilor Oscar, a câștigat în 2014 premiul pentru cel mai bun scenariu original. Jonze a câștigat același premiu și la Globurile de Aur 2014, la a 66-a ediție a Premiilor Writers Guild of America, a 19-a ediție a Premiilor Critics’ Choice, respectiv la Premiile Saturn 2014.

 

Comedia romantică științifico-fantastică spune povestea introvertitului Theodore Twombly (Joaquin Phoenix), proaspăt divorțat. El duce o viață monotonă și singuratică și își împarte timpul între serviciu – unde compune și scrie scrisori la cererea clienților – jocuri video și rarisime întâlniri cu prietenii.

 

Viața sa începe să se schimbe când își cumpără un sistem de operare foarte inteligent, însuflețit de o voce feminină foarte plăcută și botezat Samantha (Scarlett Johansson). Grație inteligenței atificiale, ea îi învață rapid toate preferințele, are mereu răspunsurile potrivite și soluțiile cele mai bune pentru problemele lui Theodore.

 

Cei doi petrec tot mai mult timp împreună, iar el se îndrăgostește de noua prezență feminină din viața sa. Oscilând între bucurie și incertitudine, Theodore este măcinat de un conflict interior pe care nici măcar Samantha nu crede că îl poate rezolva.

 

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. În cazul vremii nefavorabile, proiecția va fi reprogramată.

 

În 26 iulie, condițiile meteo nefavorabile i-au determinat pe organizatori să întrerupă difuzarea filmului “Singin’ in the Rain”, așadar biletele cu numărul cuprins între 784-898, vândute sunt valabile pentru orice proiecție din sezonul acesta. Organizatorii au anunțat că musicalul va fi reluat spre sfârșitul sezonului, după ce difuzarea acestuia a fost de două ori întreruptă de ploaie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here