SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – La Muzeul de Artă, vernisajul expoziției de pictură și sculptură „Omul recent”, a artistului plastic băimărean Paul Covaci

0
224

VERNISAJ EXPOZIȚIE ARTĂ. Miercuri, 19 octombrie 2022, de la ora 16.00, în sala destinată expozițiilor temporare din cadrul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» (localizat pe str. 1 Mai nr. 8) va avea loc vernisajul expoziției personale de pictură și sculptură „Omul recent”, a artistului plastic băimărean Paul Covaci, curatoriată de Robert Strebeli, managerul muzeului.

 

Intrarea la vernisaj a publicului este liberă. Expoziția este organizată la sediul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» datorită selectării lui Paul Covaci ca artist reprezentativ al One Jazz Festival – ediția a IV-a.

 

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 12-22 octombrie 2022, conform programului de funcționare al muzeului (marți-duminică, între orele 10.00-17.00, cu ultima intrare a publicului la ora 16.30).

 

* Foto: @Paul Covaci FB; @Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

 

2mnews

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here