SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În acest weekend, trei spectacole la „Municipalul” din Baia Mare

0
203
„Heaven”, scenă din spectacol

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. În acest weekend, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole cu patru reprezentații. Astfel, vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul muzical „De-Conectat… de primăvară”, în regia muzicală a lui Călin Ionce.

 

În distribuție: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Ema Dumitran, Diana Topan, Mădălina Rogojan, Laura Bucureștean și instrumentiștii Răzvan Apostol, Florin Varga, Bogdan Rogojan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adrian Bogdan, Dan Secheli, Călin Ionce.

 

În ton cu ritmurile naturii, trezim primăvara din noi cu sonorități proaspete, energice, pline de speranță. Spunem DA tinereții și ne lăsăm inundați de beatitudinea celui mai frumos anotimp. Vă invităm să-i simțiți parfumul în ritmuri muzicale propuse de soliștii Teatrului Municipal Baia Mare.

 

Spectacolul durează 80 de minute, iar prețul unui bilet este 25 de lei (preț redus, 15 lei – pentru elevi, studenți și pensionari).

 

Sâmbătă, teatru de păpuși

 

Sâmbătă, 20 aprilie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși Baia Mare este programat spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”, după Frații Grimm, în regia artistică a lui Kovacs Ildiko. În distribuție, actorii: Alin Albu, Irina Oțoiu, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan, Camelia Strat, Carmen Bulancea, Iulian Bulancea.

 

Cum se va descurca micuța copilă căreia i-a murit mama și care trebuie să îndure toate nedreptățile cauzate de mama vitregă și fiicele acesteia și cine vor fi cei care o vor susține pe Cenușăreasa să treacă cu bine peste toate situațiile nedrepte și umilința la care este supusă? Răspunsul îl veți afla în spectacolul nostrum, inspirat de una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite povești a Fraților Grimm.

 

Spectacolul durează 40 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

Duminică, Heaven

 

Duminică, 21 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Heaven”, de Mieko Kawakami (traducerea Iolanda Prodan), în regia și dramatizarea Adinei Lazăr. În distribuție, actorii: Alex Macavei, Raul Hotcaș, Andrei Dinu, Andrei Han, Mircea Gligor, Denisa Blag, Larisa Miskolczi, Rodica Pașca, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Sanda Savolszky, Inna Andriuca, Eduard Bîndiu, Romeo Cornelius.

 

Un băiat de 16 ani este supus bullyingului de către colegii săi, din cauza unui defect de vedere. În loc să riposteze, el se resemnează și se retrage într-o suferință mută. Singura care înțelege prin ce trece este o altă colegă, supusă și ea unor tratamente asemănătoare.

 

Oferindu-și unul altuia incomensurabila alinare de care au nevoie în clipele grele prin care trec, cei doi tineri prieteni devin tot mai apropiați. Dar, în fond, care este natura unei prietenii născute din pură teroare?

 

Spectacolul durează 120 de minute fără pauză, este recomandat persoanelor peste 14 ani, iar prețul unui bilet de categoria I este 25 de lei (15 lei cu reducere) și al unui bilet de categoria a II-a este 20 de lei (10 lei cu reducere).

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here