SFAT – Atitudine de consiliere ale prefectului de Maramureş – chiar dac-a fost 8 martie, să nu ne „spălăm rufele-n public”, totuşi

5
1230
Consilierele prefectului de Maramureș Anca Goja și Ioana Teodorescu

O POZĂ DE CULOARE „ROZ”. Un cititor 2mnews ne-a trimis o poză. Scandalizat. Că „uite ce-au făcut două dintre consilierele prefectului Sebastian Lupuţ cu ocazia zilei de 8 martie. Au luat-o… pe ulei. Atitudinea lor în această poză are valenţe gay, ceea ce n-ar conta foarte mult (ştiţi, deciziile personale, chiar şi cele sexuale, îţi aparţin în exclusivitate), dar problema supărătoare e că îşi pun chiar aşa viaţa-n public, sunt totuşi angajate ale reprezentantului Guvernului în teritoriu. N-ar strica mai multă sobrietate, ar fi chiar obligatorie ţinând cont de instituţia publică unde sunt angajate doamnele. E inadmisibilă atitudinea aceasta”.

 

Ședință la Prefectura Maramureș

Şi, sigur, cititorul a mai introdus în textul său de om supărat/iritat/scandalizat şi eterna expresie manipulativă „ştiu că nu veţi publica această imagine”. Am publicat-o pentru că are omul dreptate, raţionamentul său e corect. În imagine sunt, de la stânga la dreapta, Anca Goja, consilier la Cancelaria Prefectului – responsabilă cu relaţiile cu mass-media, şi Ioana Teodorescu, consilier la aceeaşi Cancelarie a Prefectului – responsabilă  cu asigurarea accesului la informaţiile de interes public (Legea 544/2001).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. Nu vad nimic în poza asta ieșit din comun, vad doua femei care se distrează la petrecerea de 8 martie și oricum sunt în timpul liber nu cred ca ar trebui sa ne „scandalizam” atât pentru niște lucruri mărunte. Bine ca ne deranjează o fotografie nu cei care ne vând țara. Asa suntem noi romanii foarte „decenți”.

    • Ma, da hai sa o lasam jos ca macane. Da-o in Doamne iarta-ma daca asta e poza de angajat la prefectura. Poate ca a facut-o chiar prefectul, nu? Bine, daca esti prieten cu fufarinele astea, inteleg, fa-te mic, nu te misca, ca poate trece fara repercusiuni, da sa spui ca e normala si ca is in timpul liber…… Hai, ca aia din stanga pare nevinovata, dar aialalta, sa ma scuzati. Ar fi ok daca ar fi adolescente la un majorat si le-ar fi facut daca dupa ce se matoleau, dar asa, nu. Bine le-a facut, macar sa se rusineze si sa aiba un comportament adecvat functiei. Stii ce? Si nevasta-mea azi a baut numai Fanta, dar macar nu s-a dat cocos. Adica intelegem si avem pacienta, dar trebuie recunoscute evidentele ce naiba.

  2. Nu tot in Maramures a fost sefa aia de cabinet a unui deputat care-si umplea pagina de fb cu poze de pe la chefuri cu diverse femei in aceeasi ipostaza ca si cele de acum? Poate ca unora nu le incape in gura. Limba. De aia o tot scot pe afara. Ma gandesc ca asta ar fi explicatia. Pe de alta parte, chiar nu se cade ca un functionar in slujba prefectului sa posteze imagini de acest gen.

  3. Uitandu-ma la fotografie vad doua femei ca multe altele: una cat se poate de decenta, cealalta prostindu-se in fata camerei foto. Conotatiile sexuale par a exista doar in mintea dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here