REACȚIE – Ionel Bogdan (PNL Maramureș), despre vizita oficială a președintelui Iohannis la Casa Albă

0
90

ADVERTORIAL POLITIC. O nouă vizită oficială de succes a președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă,  o vizită-simbol, la 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989 și la 15 ani de la admiterea României în NATO.

 

Temele discutate de președinții Donald Trump și Klaus Iohannis vizează consolidarea parteneriatului strategic dintre cele două țări, investițiile americane în țara noastră,  în special în domeniul energiei, precum și securitatea la Marea Neagră. Teme importante pentru dezvoltarea României și pentru securitatea noastră energetică și militară.

 

Președintele Trump are încredere în șeful statului român și în capacitatea sa de a face față provocărilor unui nou mandat prezidențial, exprimandu-și public susținerea în acest sens. Un mesaj  clar de susținere și de încredere, mesaj care este împărtășit și de majoritatea românilor care au convigerea că președintele Iohannis este soluția pentru România normală.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here