SURSE 2MNEWS – Altă surpriză electorală: la Ocna Șugatag, Mihai Ivaszuk (PNL) cedează funcția de primar pesedistului Ioan Oanea (Coaliția)

3
2882
Ioan Oanea, Mihai Ivaszuk

PRIMAR NOU – OCNA ȘUGATAG. Pesedistul Ioan Oanea (a candidat sub umbrela mascată a pesediștilor, Coaliția pentru Maramureș), o rudă a primarului în funcție, Mihai Ivaszuk, este noul primar al comunei-stațiune Ocna Șugatag.

 

Oanea era angajat chiar în Primăria Ocna Șugatag, ca inspector Taxe și Impozite și a reușit să-și învingă protectorul, Ivaszuk, cel care era primar din 2012, anterior mai avea un mandat de primar, și avea o vechime de peste 20 de ani în administrația publică locală din care 12 ani petrecuți în postura de primar al localității.

 

Noul primar din Ocna Șugatag este licențiat în Drept și Administrație Publică și candidatura sa a fost privită de observatorii localnici ca un blat între edilul în funcție și protejatul său, care îi este și rudă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Acuma că i se încheie mandatul și acestui primar, am ajuns la concluzia că,,alt primar dar cu aceiaș pălărie „.Câte nereguli a făcut și acesta, numai el le știe pe toate. Cineva îl acoperă și îi este complice, dintre cei care trebuie să-și facă treaba. Un om de rând ar face ani grei de pușcărie dacă ar lua salar pe nedrept și necuvenit.

  2. Poate schinbarea la ocna sugatag a fost un bine pentru ca ceia ce se sesizeaz la primarie trebuie luat in serios nu cu cunostinte care spara pe cei ce nu respecta legea sper ca acest primar sa fie cu cetateni si sa respecte legile succes domnul primar

  3. Foarte bine , Felicitări noului primar sper că atunci când voi mai merge la Ocna Șugatag va fi practicabil drumul spre lacurile din zonă , ultima oară când am fost cred că erau puși cartofi pe drumul respectiv dar din cauza condițiilor meteo nu sa făcut recolta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here