SURSE 2MNEWS – Ștefan Gavriluți (PNL), primar al comunei Leordina din 2004, pierde alegerile: noul primar este Ioan Nistor (USR)

0
2020
Ștefan Gavriluți, Ioan Nistor

ALEGERI LOCALE – LEORDINA. În comuna maramureșeană Leordina, primarul Ștefan Gavriluți (PNL), ales în 2004 și candidat pentru al cincilea mandat, a pierdut funcția din vârful administrației publice locale, noul primar al comunei Leordina fiind Ioan Nistor de la USR, un antreprenor de succes de pe Valea Vișeului.

 

Victoria lui Nistor este considerată o primă surpriză politică a alegerilor locale din Maramureș, acesta reușind să-l depășească pe Gavriluți, un primar care aparține partidului aflat la guvernare și care a condus timp de 4 mandate comuna.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here