ALEGERI – Adrian Todoran, reconfirmat în funcția de vicepreședinte PMP

0
118

RECONFIRMARE. Vicepreședintele PMP, deputatul maramureșean Adrian Todoran, a fost reconfirmat în funcție în cadrul Congresului Extraordinar al PMP.

 

„Cu sprijinul Organizaţiei Judeţene a PMP Maramureş, precum şi al celorlalţi colegi din ţară, am fost reconfirmat în funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, coordonator al partidului pentru mai multe judeţe, în regiunea nord-vest. Pentru aceasta, cel mai important rol l-a avut preşedintele Eugen Tomac. M-a cooptat în echipa sa, pentru a avea o colaborare în ceea ce priveşte organizaţiile locale, precum şi politica de viitor a Partidului Mişcarea Populară. La mulţumesc tuturor celor implicaţi pentru suportul acordat”, a declarat deputatul Adrian Todoran.

 

Biroul de presă al deputatului Adrian TodoranATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ