SURSE 2MNEWS – Alt primar-dinozaur din Maramureș detronat: în Tăuții Măgherăuș, tânărul Dumitru Marinescu (PNL) îl bate pe Toni Ardelean (PSD)

0
5078
Dumitru Marinescu, Toni Ardelean

ALEGERI LOCALE – TĂUȚII MĂGHERĂUȘ. Pesedistul Anton “Toni” Ardelean, care controla orășelul Tăuții Măgherăuș, limitrof cu Baia Mare, a pierdut funcția de primar, pe care o deținea din anul 2000 și candida pentru cel de-al 6-lea mandat, în fața candidatului PNL, tânărul Dumitru Marinescu, fost viceprimar timp de aproape 8 ani, funcție din care a demisionat la finalul acestui mandat.

 

Dumitru Marinescu împlinește luna viitoare 36 de ani și locuiește în satul Băița, cartier al orășelului Tăuții Măgherăuș. Este de profesie jurist și a fost vicperimarul lui Ardelean în perioada 2012-2020, fiind demis după ce și-a anunțat șeful politic și administrativ, pe primarul Ardelean, că vrea să candideze pentru funcția de edil la aceste alegeri electorale.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here