SURSE 2MNEWS – USR câștigă Poienile de sub Munte: noul primar, tânărul Alex Chifa, l-a bătut de pesedistul Ștefan Oancea, primar de 16 ani

0
6039

ALEGERI LOCALE – POIENILE DE SUB MUNTE. Un alt primar vechi din Maramureș, pesedistul Ștefan Oancea, care controlează cea mai mare comună din județul Maramureș de 16 ani (a fost ales în anul 2004) a pierdut alegerile, noul primar fiind tânărul Alex Chifa de la USR. Poienile de sub Munte este cea mai mare comună din județul Maramureș, cu peste 10.000 de locuitori, mai mare decât multe dintre orășelele-rurale ale județului.

 

Noul primar, Alex Chifa, are 31 de ani, este un tânăr care a venit din Anglia, unde a muncit în ultimii 4 ani, pentru a încerca să schimbe în bine viața comunității în care s-a format.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here