STRATEGIE – Aramis Invest se împrumută, pentru a doua oară în acest an, cu 20 de milioane de lei pentru a acoperi nevoia de capital de lucru

0
1026

CREDIT BANCAR. BRD Groupe Société Générale a anunțat contractarea de către firma băimăreană Aramis Invest a unui credit de 20 de milioane de lei (echivalentul a peste 4,1 milioane de euro), necesar acoperirii nevoii de capital de lucru.

 

Acesta este cel de-al doilea credit bancar contractat de Aramis în acest an (tot la BRD), după cel de 54 de milioane de lei din luna februarie (creditul respectiv a fost argumentat de producătorul de mobilier prin acoperirea nevoilor de capital de lucru şi investiţii în dezvoltarea producției).

 

Firma maramureșeană Aramis Invest, controlată de Vladimir Iacob şi Marius Şelescu, este cel mai mare angajator din județ (cu aproximativ 5.000 de angajați), cel mai mare producător local de mobilă şi cel mai mare exportator cu capital privat românesc.

 

Cel mai mare producător de mobilier din România a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 250 de milioane de euro (în ultimii 3 ani, Aramis Invest a încheiat bilanțul anual cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de lei), firma maramureșeană fiind din anul 2018 în topul celor mai mari exportatori din economia românească.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here