DESCHIDERE – Peste 10 zile se inaugurează primul nou magazin din viitorul centru comercial Baia Mare Shopping Park

0
8239

BAIA MARE SHOPPING PARK. Joi, 30 septembrie 2021 (peste 10 zile), la ora 7.30, se deschide primul magazin din noul retail park din Baia Mare (Baia Mare Shopping Park, încă în construcție, cu dată de finalizare la începutul lunii noiembrie 2021). Retailerul german Lidl deschide pe Bulevardul Unirii nr. 21, în cadrul Baia Mare Shopping Park, cel de-al patrulea magazin din municipiul Baia Mare (după precedentele, deschise pe Bd. București nr. 40B, strada Cosmonauților nr. 88H și strada Grănicerilor nr. 2), din cele peste 300 de magazine din România.

 

În medie, construcția unui magazin clasic Lidl (cu o suprafață construită de circa 4.100 mp și o suprafață de teren totală amenajată de 5.900 mp) costă puțin peste 5 milioane de lei (sumă care conține TVA și care este echivalentul a peste 1 milion de euro) – calculul 2mnews a fost făcut în baza analizei valorilor înscrise în memorii tehnice depuse (de pildă pentru obținerea acordului de mediu, a autorizației de construire etc.) de proiectantul magazinelor Lidl.

Va fi cel de-al cincilea magazin deschis de Lidl în luna septembrie 2021, după cele din Arad, Brașov, Săcele și Roșiorii de Vede (chiar al șaselea, dacă luăm în calcul și magazinul deschis în Curtea de Argeș, numai că în acest caz a fost vorba de o redeschidere, după ce vechiul magazin a fost închis în 17 ianuarie, pentru că nu mai corespundea standardelor companiei, și a fost reconstruit).

 

Noul retail park din municipiul reședință al județului Maramureș, Baia Mare Shopping Park, se va inaugura în luna noiembrie 2021 (autorizația de construire a fost eliberată până la 5 noiembrie 2021).

 

* Foto: @Lidl

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here