VOLEI – SCM Zalău a câștigat Cupa Explorări, la Baia Mare: Știința Explorări, locul 2, după victoria de astăzi cu Unirea Dej

0
203

CUPA EXPLORĂRI 2021. SCM Zalău a câștigat Cupa Explorări la volei masculin, după ce le-a învins pe celelalte două competitoare – vineri pe Știința Explorări Baia Mare cu 3-0  (18, 15, 21) și sâmbătă pe Unirea Dej cu 3-1 (20, 17, -21, 19).

 

Duminică, 19 septembrie 2021, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare s-a disputat ultimul meci al competiției, care a contat doar pentru stabilirea clasamentului final, între echipa organizatoare, Știința Explorări (locul 7 în precedenta ediție a Ligii naționale), și Unirea Dej (locul 6 în ediția trecută a campionatului).

 

Meci spectaculos, echilibrat (între două echipe egale valoric, cu două seturi finalizate în prelungiri), cu răsturnări de scor și reveniri pe final de set ale băimărenilor (un plus pentru modul în care au tranșat setul 3, după ce erau conduți cu 18-22). Până la urmă s-au impus gazdele turneului, mai lucide pe finalurile seturilor decisive. Știința Explorări Baia Mare – Unirea Dej: 3-1 (-20, 29, 25, 22).

 

Clasament final Cupa Explorări:

  1. SCM Zalău
  2. Explorări Baia Mare
  3. Unirea Dej.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here