START GREȘIT – Minaur a început campionatul cu o înfrângere categorică și previzibilă pe terenul campioanei Dinamo București

0
260

ÎNFRÂNȚI DE CAMPIONI. Duminică, 27 august 2023, în Sala Dinamo din București, în meci contând pentru etapa 1 a Ligii I la handbal masculin, campioana en-titre Dinamo București a învins, cu 35-27 (18-14), vicecampioana Minaur Baia Mare. Un alt meci, arbitrat de cuplul Ionuț Cazan & Gesur Suliman din București, care a dovedit, deși nu mai era necesar, că în Liga I din România se pune doar problema locului 2.

 

Minaur, plecată la București ca mielul la tăiere, a reușit să piardă doar la 8 goluri cu actuala și viitoarea campioană națională. Băimărenii au făcut față eroic multinaționalei Dinamo până în min, 25, când conducători pe tabela de marcaj, au fost egalați (13-13), după care campioana a reușit să-și creeze lejer un avantaj de 4 goluri cu care au intrat la vestiare:  18-14.

 

În repriza a doua, băimărenii au început din nou mai bine, reducând diferența la 2 goluri, dar apoi Dinamo a apăsat (doar puțin) pedala de accelarație și a finalizat meciul cu 8 goluri în avantaj, în pofida partidei bune făcute de portarul Terekhov (Minaur) care a cumulat 10 parade salavatoare.

 

De la Minaur au marcat Botea (7 goluri), Nagy (5 goluri), Cumpănici (4 goluri), Da Silva Mollino (3 goluri), Erik Pop și Kozakevych (câte 2 goluri), Kotrc, Cip, Sabou și Ratkovic (câte 1 gol). De la Dinamo s-au remarcat Akimenko (7 goluri), Negru (5 goluri), ex-Minaur-istul Buguleț (4 goluri), Kasparek, Kuduz și… portarul Cupara (câte 3 goluri).

 

În etapa următoare, Minaur va juca, în 3 septembrie 2023, la Baia Mare, cu HC Buzău 2012.

 

Foto: @Dinamo București

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here