ȚINTE – PNL Maramureș și-a stabilit, la reunirea Comitetului Director Județean, rezultate majorate la primării și la Consiliul Județean și câștigarea alegerilor

0
212

STRATEGIE. Vineri, 26 august 2023, la Complex Șuior, Comitetul  Director Județean al PNL Maramureș s-a reunit pentru a da semnalul revenirii muncii de organizație la turație normală, în virtutea faptului că urmează un an care găzduiește toate tipurile de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

 

Au abordat aceste subiecte Ioan Muntean, secretarul general al organizației județene, deputatul Călin Bota, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, primarii Gavril Ropan și Nicolaie Burzo, seniorul Gheorghe Bărbuș și alți vorbitori. Au fost prezenți secretarul de stat Anca Hendea, președinta OFL Maramureș, și prefectul Rudolf Stauder.

 

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a recomandat atragerea de oameni noi în PNL și o acoperire echilibrată, până la nivel de cartiere, respectiv sate. „Țintele electorale sunt limpezi: rezultate majorate atât la primării, cât și la Consiliul Județean și câștigarea alegerilor. Avem destule atuuri pentru a câștiga alegerile: nu umblăm cu cârpeli, ci avem un plan limpede de care ne ținem și o viziune pe termen lung. Și suntem o echipă serioasă, unită și puternică”, a precizat președintele PNL, Ionel Bogdan.

 

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, care a împlinit 46 de ani chiar în ziua reunirii comitetului, a primit urările de rigoare și o valoroasă icoană.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here