SPORT PE PANDEMIE – Trei jucătoare de la Minaur Baia Mare, pozitive la COVID-19: 6 indisponibilități pentru al doilea turneu din Liga Națională

0
430

HANDBAL. Echipa feminină Minaur Baia Mare a anunţat oficial că are trei jucătoare pozitive la COVID-19, care nu au făcut deplasarea la al doilea turneu al Ligii Naţionale, cel de la Sfântu Gheorghe. Cele trei jucătoare infectate sunt Sonia Seraficeanu, Iaroslava Burlacenko și Andreea Popa (ultima abia ieșise din carantină).

 

Pe lângă cele trei jucătoare indisponibile, nu au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe (unde s-a mers cu autocarul) Mikaela Massing, Helena Rysankova şi Larissa Araujo, acestea fiind accidentate.

 

La Sfântu Gheorghe (turneu care are loc în perioada 29 octombrie-3 noiembrie), Minaur va juca primele meciuri din această ediție de campionat, la primul turneu (cel din 14-15 octombrie, de la Ploiești) nefiind programată la joc din cauza problemelor cauzate de infectări ale jucătoarelor adversarei HC Zalău.

 

Minaur va juca astăzi, de la ora 18.30, cu CS Rapid Bucureşti, într-un meci care contează pentru etapa a II-a și care va fi transmis în direct de TVR 1. Și celelalte meciuri ale echipei băimărene pot fi urmărite la televizor, după următorul program: duminică, 1 noiembrie, ora 11.00 – SCM Râmnicu Vâlcea – Minaur Baia Mare (pe TVR 2); marţi, 3 noiembrie, ora 18.30 – Minaur Baia Mare – Gloria Bistriţa (pe TVR 1).

 

În urma acestui turneu, antrenorii echipei naționale, Bogdan Burcea şi Robert Licu, au precizat că vor definitiva lotul de 18 jucătoare cu care vor juca la Campionatul European 2020 din Danemarca şi Norvegia (în perioada 3-20 decembrie) – România face parte din grupa D preliminară, împreună cu Norvegia, Germania și Polonia.

 

* Foto: CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here