VOLEI – Vineri începe turneul din Baia Mare, la care participă Explorări, Știința București și U. Cluj

1
251

DIVIZIA A1. Vineri, 15 ianuarie 2021, la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare începe un nou turneu (Grupa 2) al diviziei naționale de volei masculin, la care participă Explorări Baia Mare, Știința București și U. Cluj. Meciurile se desfăşoară fără spectatori, conform reglementărilor de restricţionare în contextul COVID-19.

 

Înaintea acestui turneu, Explorări Baia Mare se clasează pe locul 9 (din 11) cu 6 puncte, Știința București este pe locul 8 cu 10 puncte, iar U. Cluj este pe locul 7 cu 14 puncte. Cele trei meciuri din cadrul turneului de la Baia Mare vor fi arbitrate de Paul Szabo-Alexi și Cristian Cristea. Iată programul complet al turneului:

 

* Vineri, ora 18.00: CS Știința Explorări Baia Mare – CSU Știința București

* Sâmbătă, ora 17.00: CSU Știința București – CS U. Cluj

* Duminică, ora 18.00: CS Știința Explorări Baia Mare – CS U. Cluj.

 

* Foto: Explorări Baia Mare / [email protected]

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here