SPITAL – Investiția de 3,7 milioane de euro pentru anveloparea Spitalului TBC din Baia Mare se va finaliza în vară

0
581

INVESTIȚIE. Eficientizarea energetică a uriașei clădiri de pe strada Victor Babeș din Baia Mare care adăpostește Spitalul de Pneumoftiziologie Dr. Nicolae Ruşdea, investiție cifrată la aproape 17,5 milioane de lei (echivalentul a 3,7 milioane de euro), din care 13,78 milioane de lei sunt finanțare europeană nerambursabilă, va fi finalizată până cel târziu în 31 iulie 2019.

 

Conform proiectului, pe lângă anveloparea termică, va fi înlocuit sistemul de încălzire al spitalului cu unul are utilizează energie regenerabilă, format din pompe de căldură şi panouri solare. De asemenea, va fi instalat un sistem de cogenerare pentru producere energie electrică și energie termică pentru consumul propriu al spitalului băimărean.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here