MANDAT – UDMR îl înlocuiește în Consiliul Local Baia Mare pe demisionarul Kovács Richárd cu Pap Zsolt István

0
779

UDMR. Consilierul local Kovács Richárd (UDMR) – în foto stânga – a demisionat din forul deliberativ al municipiului Baia Mare în 27 noiembrie 2018, pentru a face parte din echipa care a pregătit președinția României la Consiliul Uniunii Europene, după cum a motivat la momentul anunțului – Kovács a lucrat la Bruxelles peste 8 ani.

 

Încă de la momentul anunțării demisiei din CL Baia Mare, Kovács a anunțat și numele colegului din UDMR care-l va înlocui: Pap Zsolt István (41 de ani) – în foto dreapta. În fine, vineri, 11 ianuarie 2019, UDMR Baia Mare l-a nominalizat pe Pap pentru numirea în forul deliberativ al urbei, mandatul acestuia urmând să fie validat de consilierii municipali.

 

Născut la 28 septembrie 1977, Pap este absolvent al Facultății de Științe Economice a Universității de Nord Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here